Arno Leppink kan komend seizoen over grote selectie beschikken bij FC Eibergen

EIBERGEN – Nadat de hoofdmacht van FC Eibergen de laatste jaren steeds werd geconfronteerd met een uitloop van spelers naar andere regionale verenigingen is er voor volgend seizoen sprake van een ommekeer. Liefst vijf spelers , die allen ooit voor de Bijenkamp-club (soms jarenlang) uitkwamen, maken weer deel uit van de selectie.

Het gaat hierbij om:

Stein Vrieze, 31 jaar, aanvallende middenvelder, afgelopen seizoenen vier jaar Bon. Boys (Haaksbergen);

Dave Visser, 29 jaar, verdediger, afgelopen seizoenen drie jaar Bon. Boys (Haaksbergen);

Raoul Huurneman, 21 jaar, keeper, afgelopen seizoenen één jaar Sportclub Neede, twee jaar FC Winterswijk;

Mick Beusenberg, 21 jaar, spits, afgelopen seizoenen vier jaar Bon. Boys (Haaksbergen);

Stan Wonnink, 20 jaar, aanvaller, afgelopen seizoenen drie jaar FC Twente, één jaar HSC’21 (Haaksbergen), één jaar FC Winterswijk.

De trainers Arno Leppink (hoofdtrainer) en Patrick Geesing (assistent-trainer) zijn erg blij met hun komst. Mede doordat er acht jeugdspelers overkomen bestaat de eerste selectie komend seizoen uit 38 spelers. Leppink en Geesing beschikken dus over veel mogelijkheden voor de invulling van het eerste elftal. Ook het tweede elftal zal zowel in kwantiteit als kwaliteit een positieve impuls krijgen. “De terugkeer van deze vijf spelers betekent overigens niet dat zij automatisch al over een basisplaats beschikken. Integendeel: het kwintet zal de strijd elke week moeten aangaan met de overige selectiespelers om een plaatsje in het basiselftal van te kunnen bemachtigen”. aldus Arno Leppink

 

Foto: FC Eibergen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven