Bezorger van de dag: Bakker Jos

BERKELLAND – Wanneer we de deur niet uit kunnen dan maken we het thuis maar gezellig.
De winkels van Bakker Jos in Eibergen en Borculo liggen vol met heerlijke broodjes en gebak, zoals bijvoorbeeld appelkrentenbollen, spiegelei deluxe, room madelieven. Nieuw bij Bakker Jos is een groot assortiment afbak producten. Diverse lekkere broodjes en stokbrood om zelf thuis af te bakken. Morgen, op maandag 4 mei, heeft Jos Bevrijdingstompouce 4 voor €6,- Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om ze te bestellen. Dit kan telefonisch via 0544-351255. Of per e-mail: [email protected] Kun je niet zelf naar de winkel komen? Dan komt Bakker Jos ook bezorgen. Doe je bestelling voor 12.00 uur via de telefoon of de e-mail. Zorg ervoor dat je vervolgens je betaling verricht. Is dit gelukt, dan komt Bakker Jos de volgende dag op de afgesproken plek en tijd jou bestelling bezorgen. Op maandag 4 mei zijn de vestigingen in Eibergen en Borculo geopend van 8.00 tot 14.00 uur op dinsdag 5 mei zijn alle winkels van Bakker Jos gesloten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven