Bezorger van de dag: Eeks Eibergen

EIBERGEN – Eeks in Eibergen is een gezellige winkel met een groot assortiment kralen, handwerk en hobby materialen. Verder vindt je er sieraden, sjaals, tassen en India kleding. De winkel van Eeks zit aan de Kluiversgang 10. Kan je, wil je of mag je de deur niet uit??
Bij Eeks bezorgen ze ook! Binnen de bebouwde kom van Eibergen is dit gratis bij aankopen v.a. €10,00 (daaronder en in buitengebied Eibergen zijn de bezorgkosten €2,00) Ook kunnen je aankopen per post worden verzonden.

Hoe kun je je bestelling doorgeven:
Een heel groot deel van de kralen en materialen en ook vilt staan op de website http://www.eeksshop.nl deze kun je hier direct bestellen en betalen. Zoek je breiwol, naaifournituren, een sjaal of iets anders dan kun je dit op de volgende manieren doorgeven:
Bellen 0545286919 of 0633022238, 
Whatsapp 0633022238, dat is ook handig om kleuren op de foto te kunnen doorsturen van een product. Ook kunnen we per video gesprek samen de winkel doorlopen en overleggen.
Of per mail: [email protected]

Betalen kan daarna volgens de instructies op een daarvoor aangemaakte betaalfunctie op de website. Hier kan je ook meteen je adres gegevens invullen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven