Bouwkeet Aannemersbedrijf Kormelink doet dienst als ontmoetingsplek voor bewoners Livio

RIETMOLEN/ENSCHEDE – ​​​Fijn even bijpraten met familie, vrienden of andere naasten. Door de maatregelen m.b.t. het coronavirus is dit voor de bewoners van zorgcentra helaas niet meer vanzelfsprekend. “Partners van Livio wilden hier graag iets in betekenen. Enerzijds om bewoners in deze eenzame tijd een hart onder de riem te steken maar ook om hun waardering te tonen naar alle medewerkers. Zij toverden daarom een bouwkeet om tot een ware “corona-proof” ontmoetingsruimte. Een geweldig initiatief voor bewoners en hun naasten van Aannemersbedrijf Kormelink, Winkels Installatietechniek, Krabbe Projectstoffering en Schildersbedrijf Gebroeders Van der Geest”.laat Livio weten

Tijdelijke mobiele ontmoetingsruimte voor bewoners en hun naasten
De bouwkeet staat normaal bij bouwprojecten van Kormelink uit Rietmolen. Met de juiste aanpassingen kan het in deze tijden goed dienen als veilige ruimte waar bewoners en familie elkaar live kunnen ontmoeten, slechts gescheiden door plexiglas. Voor bewoners en familie is elk een aparte ingang waardoor er geen fysiek contact plaatsvindt. De ruimte wordt na ieder bezoek gereinigd. Een creatieve oplossing om tijdens deze coronacrisis persoonlijk contact met dierbaren voor bewoners van onze locaties toch mogelijk te maken.

Directeur Walter Kormelink “Erg bijzonder dat we de bewoners van Livio in deze eenzame tijd een hart onder de riem kunnen steken door het plaatsen van een ‘corona-proof’ ontmoetingsruimte op locatie de Cromhoff in Enschede.  Afgelopen vrijdag is deze ingewijd door een echtpaar (beide verblijvend binnen de locaties van Livio) dat 50 jaar getrouwd is en door middel van de mobiele ontmoetingsruimte in staat was om op hun trouwdag familie te ontvangen!  Fijn om samen met onze partners Winkels Techniek B.V., Gebr. van der Geest Schilder- en vastgoedonderhoud en Krabbe Projectstoffering op deze manier iets te kunnen betekenen voor de bewoners en medewerkers van LivioZorg”. 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven