Buurtbewoners Schoenaker in Ruurlo spelen bingo op hun woonerf

RUURLO – Buurtbewoners Astrid Haandrikman en Krista Elshof van de Schoemaker in Ruurlo organiseerden een bingomiddag voor hun buurtje op het woonerf. Juist in deze coronatijd nu iedereen zo veel mogelijk binnen blijft, leek het hun een goed idee om samen met de buurt iets leuks te doen, ieder vanuit de eigen voortuin/stoep en op gepaste afstand.

Op Hemelvaartsdag om drie uur kwamen dertig buurtgenoten zo ‘bij elkaar’ op het plein voor hun woningen, Mondkapjes werden gebruikt bij het uitdelen van de lekkere hapjes. Het was een mooie ervaring, supergezellig en bovendien was het prachtig weer. De enthousiaste spelleiders Arjan Mol en Tim Lindenschot maakten er een leuk feest van met tussendoor gezellige muziek. Het was een onvergetelijke middag waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven