Dame die behulpzaam was bij aanrijding in Ruurlo gezocht

RUURLO – Jels ten Pas uit Ruurlo is opzoek naar een dame die haar, direct nadat ze betrokken was geweest bij een aanrijding, goed geholpen heeft.  “Vrijdag 22 mei was ik slachtoffer van een aanrijding bij de fietsstraatoversteek Barchemseweg in Ruurlo. Een aardige mevrouw heeft geholpen met het opruimen van de ravage van boodschappen die uit mijn fietstassen waren gevallen en over de weg verspreid lagen. Helaas was zij al weer weggefietst voor ik haar kon bedanken. Bij deze wil ik dat nog graag doen”. Zegt Jels. “De aanrijding ontstond doordat een bestuurder van een auto niet is tijdig stopte voor de oversteek. Ik zag hem naderen en kon de aanrijding net niet voorkomen. Ik heb mijn pols gebroken en de fiets is kapot. Maar met de bestuurder is alles prima geregeld en ook wordt alle schade vergoed. Mocht de behulpzame mevrouw nog met mij contact willen opnemen dan kan dat via 06-12903899”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven