Dinant Rohaan nieuwe voorzitter CDA Berkelland


BERKELLAND – Op 25 maart 2020 zou de algemene ledenvergadering van CDA-Berkelland gehouden worden, waarin onder andere de bestuursverkiezingen gepland waren. Echter deze kon vanwege het coronavirus geen doorgang vinden. De bestuursverkiezing is daarom schriftelijk gedaan. Nieuw in het bestuur zijn gekozen Dinant Rohaan uit Neede als voorzitter, Marco Heutinck uit Beltrum als penningmeester en Johan Vennevertloo als vicevoorzitter. Samen met Wilbert Oltvoort de huidige secretaris vormen ze het bestuur.  Van de afgetreden bestuursleden Rinus Dijkman, Jaap van der Meulen en Marcel ter Bogt wordt op passende wijze afscheid genomen wanneer dit mogelijk is.  Het vernieuwde bestuur gaat enthousiast aan de slag en zal de aandacht vooral richten op de Gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven