Drive-inn Wedding in Borculo

BORCULO – Afgelopen woensdag zou het groot feest zijn geweest.  Trouwen in een kappelletje in het bos, met alle vrienden en familie. Maar ja…dat ging dus jammer genoeg niet door! Er is al een nieuwe datum ingepland, maar toch wilden Henrike Siggeler-Schrik en Richard Schrik elkaar op 20-05-20 elkaar het ja-woord geven, want het is een hele mooie datum natuurlijk! Ze zouden er geen poespas van maken verder die dag.
“Toen belde de vader van Richard mij, de familie had wat verrassingen in petto of wij daar foto’s van konden maken inclusief de huwelijksvoltrekking! Volledig in het geheim”. Zegt Claudia de Graaf “Maar het was wel heel erg lastig op een gegeven moment, want Henrike belde mij of we wat foto’s zouden kunnen komen maken van de huwelijksvoltrekking! Uhhh nee, dat konden wij niet, want wij hadden een bedrijfsreportage in de agenda staan..oh wat jammer”. Lacht Claudia “Dus wij op 20-05-2020 naar het gemeentehuis van Gemeente Berkelland daar wisten zij niks van!
Je had hun gezichten moeten zien! ‘Ja, we konden daar even weg bij de bedrijfsopdracht en gaan hierna gelijk weer weg’ zo fijn! Eenmaal binnen vond de trouwambtenaar het zo leuk dat er toch een fotograaf mee mocht, en besloot dat het uitwisselen van de ringen ook mooi zou zijn om te laten vastleggen”. Er was nog even een bijzonder moment, Richard had namelijk de ringen thuis laten liggen. Die werden met spoed even opgehaald. Na het officiële moment had de familie gezorgd voor den “drive-inn” wedding feestje. Iedereen kwam in de auto langs om de tortelduifjes te feliciteren. 

“Richard en Henrike en de kinderen hebben een prachtige dag gehad en vol goede moed gaan ze voor huwelijksdag twee!” zegt Claudia.  Hier een aantal van foto’s van Thograpictures (Claudia)

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven