Drukke nachtdienst voor politie: 5 aanhoudingen in Berkelland

BERKELLAND – Afgelopen nacht heeft de politie Berkelland het druk gehad. Nadat jongeren in Ruurlo op hun gedrag werden aangesproken bleven zij vervelend in het centrum. Dit resulteerde in twee aanhoudingen. Eén voor belediging en één voor ambtsbelemmering en niet voldoen aan een bevel. De overige personen kozen eieren voor hun geld en verlieten na enig aandringen het centrum. Omstreeks 00.30 uur ontving de politie een melding van een ongeval waarbij de bestuurder de plaats van het ongeval had verlaten. Een voertuig is op de kruising Borculoseweg/Haarloseweg in Neede van de weg geraakt en daardoor ernstig beschadigd. Toen de collega’s bij de te naam gestelde van het voertuig verhaal gingen halen werden zij ernstig bedreigd. Tijdens dit incident zijn drie personen aangehouden. De politie is momenteel nog op zoek naar getuigen die het ongeval in Neede hebben zien gebeuren of vlak daarna ter plaatse waren. Heeft u informatie voor de politie? Neem dan contact op via  via 0900-8844.

Alle 5 de verdachten zijn ingesloten op het arrestantencomplex. Als de recherche het werk heeft afgerond zal justitie beslissen over een passende afdoening.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven