Fietsers weten pit-stop in Eibergen al goed te vinden

EIBERGEN – Hemelvaartsdag is traditiegetrouw een dag dat we er massaal op uit gaan. Dit jaar is dat even anders, simpelweg omdat er geen activiteiten zijn. Waar we anders naar de zomerfeesten in De Hoeve gingen, de Keidagen in Lochem bezochten of naar het concert van Normaal gingen, moeten we het nu veelal doen met een ontspannend fietstochtje. Horeca ondernemers springen hierop in. Er zijn diverse ondernemers die een pitstop voor deze fietsers mogelijk maken. Bij De Klok in Eibergen zijn de eerste fietsers al langs geweest voor een koffie to go. Kom jij ook een pitstop tegen tijdens jou fietstocht? Maak een foto een stuur ze naar ons toe via [email protected] of onze facebookpagina. We zeggen het er nog maar even bij, let je wel op de regels die nog steeds gelden?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven