Geslaagde inzameling voor Voedselbank in Neede

NEEDE – Elke eerste zondag van de maand wordt er bij de Grote Kerk in Neede inzameling van producten voor de Voedselbank gehouden. Op zondag 3 mei was de inzameling weer een succes, evenals de opbrengst van de melkbus-collecte.

De werkgroep Voedselbank Diakonie van de Protestantse gemeente Neede organiseert deze maandelijkse inzameling en was heel dankbaar en blij met (alweer) een record. Zondag 7 juni van 09.30 tot 10.00 uur is de eerstvolgende keer. De werkgroep roept iedereen op: “Terwijl u voor uzelf boodschappen doet, denk dan alstublieft aan hen die daarvoor geen geld hebben, en neem wat producten mee voor de inzameling. Wie liever geld geeft kan haar/zijn euro’s deponeren in de collecte-melkbus in de entree van de kerk, onder de toren.Ook in deze nare corona-virus tijd draait de Voedselbank Oost Achterhoek (zie http://www.voedselbankachterhoek.nl) op volle toeren dus roepen we iedereen op solidair te zijn.”

Bij elke inzamelingsactie dienen de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, dus ook de anderhalve-meter-afstandsregel strikt in acht te worden genomen. De werkgroep houdt daar toezicht op.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven