Hof van Eckberge vanaf 20 mei weer geopend

EIBERGEN – Al weer ruim 2 maanden geleden op 15 maart om 17.30 uur sloot Hof van Eckberge verplicht haar deuren. Een onwerkelijke, bizarre maar wel begrijpelijke overheidsmaatregel, want het gaat immers om onze gezondheid. Zoals veel bedrijven hebben gedaan, heeft ook Hof van Eckberge zich direct aangemeld voor alle beschikbare financiële overheidsregelingen. Gelukkig is er nu weer licht aan de horizon en mogen de gasten, uiteraard met inachtneming van álle geldende RIVM maatregelen Hof van Eckberge weer bezoeken!

Niet stilgezeten
Het complete TEAM is de afgelopen weken enorm druk geweest om binnen én buiten allerlei onderhouds- en schoonwerkzaamheden te verrichten. Speeltoestellen binnen en buiten zijn grondig gereinigd, er is veel snoeiwerk gedaan, bloemenmengsels zijn ingezaaid, er is volop gepoetst en voorbereidingen voor heropening zijn getroffen. Uiteraard zijn de dieren binnen en buiten in de mini ZOO ook continue goed verzorgd.

Werkgelegenheid TEAM behouden
Ondanks deze crisis vindt Hof van Eckberge het van het grootste belang om voor iedereen in het TEAM indien mogelijk het werk te kunnen behouden. Dat geldt voor het vaste TEAM, de flexmedewerkers, stagiairs, de gedetacheerde via het Werkgevers Service Punt maar ook voor het werk dat geboden wordt aan cliënten van Estinea. Daarvoor is het noodzakelijk dat de bezoekersstroom weer zo snel als mogelijk, met inachtneming van de geldende veiligheids- en hygiënemaatregelen, op gang komt.

20 mei aanstaande weer open
Omdat Hof van Eckberge in de categorie ‘Pret- en themaparken’ valt, kan het park met goedkeuring van de Veiligheidsregio en Gemeente Berkelland vanaf 20 mei a.s. weer open. Het park, de mini ZOO, álle speeltoestellen buiten en de toiletgroepen zijn in de zgn. ‘Fase 1’ weer toegankelijk voor jaarabonnementhouders (gratis) en bezoekers. De selfservice is geopend voor ‘take away’ in het park, hier kunnen bezoekers terecht voor (warme) dranken, ijsjes en versnaperingen. Het terras, het restaurant, bowlingbanen, lasergame, de snoezelruimte en de speelstructuren binnen zijn nog gesloten. Er zijn duidelijke looproutes aangegeven, extra hygiënevoorzieningen zoals desinfectiepunten geplaatst en er wordt toegezien op het toepassen van de regels door gasten, zoals de 1,5 meter afstand.

Online tickets – http://www.hofvaneckberge.nl/tickets
Omdat er (voorlopig in Fase 1) een maximaal aantal gasten is toegestaan, heeft Hof van Eckberge een gemakkelijk online ticketsysteem op haar website toegevoegd. Bezoekers dienen hier vóóraf voor een bepaalde dag én tijdsvak tickets te kopen. Zo is inzichtelijk wanneer het maximum is bereikt en voorkomt dit teleurstelling aan de deur wanneer gasten op de bonnefooi komen en het maximale aantal gasten is bereikt. Gasten ontvangen een e-ticket met barcode, welke contactloos gescand wordt bij de receptie op hun smartphone. Zo denken we ook aan het milieu en besparen we samen papier en inkt. Er geldt een aangepaste entreeprijs geldt in deze fase met gedeeltelijke Corona-beperkingen.

Verbetering inclusiviteit en vernieuwingen
In de afgelopen periode zijn ook een aantal vernieuwingen gerealiseerd. Wij hebben een nieuwe attractie toegevoegd in onze zand- en waterspeelplaats waar tevens één van onze vlonders ook toegankelijk gemaakt is voor gasten in een rolstoel! Het wilgendoolhof is verder uitgebreid en er is een veld ingezaaid met een bloemenmengsel waar de bijen nectar en stuifmeel uit kunnen halen. Zo hopen we ook bij te dragen aan het behoud van onze bijen, die worden immers bedreigd, terwijl zij juist een goede uitwerking hebben op ons ecosysteem!

Fase 2: Uitgebreide horeca weer open vanaf 1 juni
De regels om ook de volledige horecavoorzieningen inclusief het terras weer te kunnen openen, worden steeds duidelijker voor de Horeca. Het is érg belangrijk dat we straks, als dit met een aantal beperkingen weer open mag, met elkaar zorgen dat het aantal besmettingen niet op gaat lopen. De selfservice inclusief bijbehorende menukaart is dan óók weer beschikbaar en gasten kunnen bij de online tickets al voor een arrangement met entreeprijs én (kinder)gerecht kiezen. Naar verwachting is er in deze zgn. ‘Fase 2’ ook meer duidelijkheid over all inclusive – en groepsarrangementen.

Entree acties / vouchers / Social Deal
Via de online ticket module kunnen ook een aantal andere vouchers worden geboekt. Zo zijn bijvoorbeeld de verlopen tickets van COOP Borculo, Henk Pen en Plus Eibergen geldig t/m 3 juli 2020 en kunnen gasten met een Social Deal voucher vanaf 1 juni weer boeken via de boekingskalender bij Social Deal (let op: hiervoor gelden wél de tijdsvakken die voor álle bezoekers gelden per specifieke dag).

Meer informatie?
Op de website http://www.hofvaneckberge.nl is alle actuele informatie te vinden!
Daarnaast kunt u bellen met 0545 – 461100 of 06 – 22955984 voor meer informatie 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven