Kinderen BSO schilderen kunstwerk bij ingang jeugdtuin

EIBERGEN – Dit weekend zou de opening van de Jeugdtuin zijn in Eibergen. “De tuin waar wij van de Meiboom vorig jaar een samenwerking mee zijn begonnen. De tuin waar vele BSO kinderen van mei tot en met september met ontzettend veel plezier groenteplantjes gepoot hebben in hun eigen stuk moestuin. Ze verzorgden het hele seizoen hun eigen deel: onkruid wieden, oogsten en weer iets nieuws poten. In de kas zagen de kinderen de tomaten en komkommers groeien, de vele pompoenen voor halloween waren mega en prachtig om te zien groeien en ze mochten zelf aardbeien en bramen plukken en bij de BSO samen nuttigen.”

”Het aardappelen rooien deden de kinderen samen met de mannen van de Jeugdtuin die ons alles leren in de moestuin: Gerrit en Bert.
We keken ernaar uit dit jaar weer samen aan de slag te gaan. Helaas kan dit op dit moment nog niet i.v.m. De corona. Maar we zijn er klaar voor op t moment dat het weer mogelijk is: er is een prachtige poort geplaatst door de gemeente en enkele BSO kinderen hebben een pallet geschilderd voor bij de nieuwe ingang.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven