Klimbos Achterhoek in Ruurlo volop geopend

RUURLO – De klimbossen van Klimbos Nederland zijn weer open. Buitensporten is gezond en Klimbos Nederland biedt kinderen en volwassenen veilige, uitdagende routes tussen de bomen. Na
weken van thuiszitten en minder mogelijkheden om te bewegen door Corona kan iedereen in de klimbossen zijn energie kwijt! Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd om de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen. Ook wordt hiertoe nauw samengewerkt met de gemeentes.

De nieuwe eigenaren Ciaran Barsema en Rodrick de Wolff hadden de start van het klimseizoen anders voor zich gezien “We waren in maart klaar om gasten te ontvangen maar moesten de opening door Corona helaas uitstellen”. Deze periode is door Klimbos Nederland echter goed benut “We hebben de periode sinds maart gebruikt om onze klimbossen nog mooier te maken en onze medewerkers zijn er helemaal klaar voor om weer gasten te ontvangen”.

Klimbos Nederland heeft vier locaties,  behalve Klimbos Achterhoek in Ruurlo zijn dat Klimbos Veluwe, Klimbos Gooi-Eemland,  en Klimbos Brabantse Wal. Er zijn verschillende routes waar je met een ticket 3,5 uur aan klimplezier beleeft.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven