Museum De Scheper op 3 juni weer open

EIBERGEN – Onder strikte corona-voorschriften heropent museum De Scheper in Eibergen op 3 juni zijn deuren voor het publiek.

De gastvrouwen en gastheren heten iedereen weer van harte welkom, zij het op gepaste afstand. Er is een vaste looproute in het museum en ook de filmzaal is ‘corona-proof’. Na de herinrichting van de geologie-afdeling in 2019 (waar nu een heuse tijdmachine staat), wordt nu de archeologie-afdeling aangepakt. Deze is daarom niet volledig toegankelijk voor het publiek.
De expositie ’75 jaar vrijheid’ is te bezichtigen van 3 juni t/m 7 november en aan de keukentafel of bij mooi weer op het terras buiten kan men genieten van een kopje koffie of thee (ranja voor de kinderen).

Museum de Scheper is aangesloten bij Erfgoed Gelderland. Deze organisatie adviseert haar leden hoe ze volgens de RIVM-richtlijnen open kunnen. Om wegens de beperkte bezoekmogelijkheden teleurstelling te voorkomen, wordt geadviseerd telefonisch een bezoek te bespreken, via tel. 0545-471050. Alleen pinbetalingen en de Museumkaart worden geaccepteerd. Wel zijn de openingstijden enigszins verruimd: op woensdag t/m vrijdag van 11 tot 17 uur en op zaterdag van 13 tot 17 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven