Nieuwe dierenambulance voor de Achterhoek

ACHTERHOEK – De Stichting Dierenambulance Doetinchem/ Winterswijk mocht vrijdag 22 mei bij de firma Winkelhorst in Winterswijk de sleutels in ontvangst nemen van haar hagelnieuwe, volledig uitgeruste dierenambulance. Deze dierenambulance heeft de stichting kunnen aanschaffen mede dankzij vele gulle gevers. Dierenliefhebbers die de stichting zomaar wat overmaakten op rekening , de vaste donateurs, diverse scholen, ( verkoop van koekjes, bloemstukken echt ongelofelijk creatief is de jeugd geweest!) Freubltje en Dribbel Teckel met de verkoop van hun boek en ook het Coöperatiefonds van de Rabobank heeft een schenking gedaan voor de inbouw. Met name de inbouw is een dingetje apart voor een dierenambulance. De firma Kreunen in Neede heeft echt maatwerk afgeleverd.
Signfixion Apeldoorn heeft gezorgd voor de uitmonstering en de reflectie op de wagen zodat we veilig kunnen werken langs de weg.

“Wij zijn ongelofelijk dankbaar hiervoor.
Vanwege het Corona virus moesten en wilden wij de overdracht klein houden. Als het weer kan , en wij het gepast vinden, gaat de firma Winkelhorst voor onze vrijwilligers zorgen voor gebak bij de koffie”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven