Openluchttheater schenkt Berkelland oefenruimte

BERKELLAND – Verenigingen en instellingen in Berkelland kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten van het theater. Het beschikbaar stellen van oefenruimte is bedoeld voor non-profit organisaties, die niet uit de voeten kunnen met de 1.50 meter afstand beperkingen. “Op deze manier proberen wij – indirect- toch iets terug te doen richting onze donateurs, kinderen èn Berkelland in brede zin.” aldus het openluchttheater.

Non-profit instellingen kunnen gebruik maken van het overdekte podium in de koepel, swingplein en tribunes. De toiletvoorziening blijft vanwege de corona-regelgeving gesloten. Ons theater beschikt over ruime parkeervoorzieningen, een breed toegangshek en meerdere zij-ingangen. Op die manier kan redelijk eenvoudig voldoende afstand worden bewaard.

Buitengewoon Podium
“Wij mogen tot tenminste 1 juli zelf geen publieke optredens organiseren. Als alternatief is er het ‘Buitengewoon Podium’ opgezet. Wij blijven hier de komende tijd mee door gaan.
Non-profit organisaties die interesse hebben om het theater te gebruiken als oefenruimte kunnen een mail sturen naar [email protected]. In overleg wordt gekeken naar de haalbaarheid en exacte invulling.”

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven