Pop-up glamping For-rest van start in Eibergen

EIBERGEN – Geniet vanaf nu vanuit een hangmat van de ondergaande zon, braai een lekker stukje lokaal vlees of vega lekkernij op de BBQ-plaats of ontspan in de hottub. Pop-up glamping For-rest in Eibergen, aan de Rekkenseweg 25, is dé perfecte locatie voor het genieten van rust, de natuur en elkaar. Gun jezelf deze unieke belevenis en ontdek al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. De glamping werd deze week uit de grond gestampt door vrijwilligers die normaal gesproken het Ribs en Bluesfestival in Raalte opbouwen. Alles wat je op de glamping in Eibergen vindt, zie je normaal staan op festivalterreinen door heel Nederland, maar omdat die er tot minstens 1 september niet zijn is de pop-up glamping bedacht. For-rest is een glamping voor vakantiegangers zonder kinderen, die in een ruime setting willen genieten van rust en elkaar. Voor meer info check http://www.forrestglamp.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven