Scharrenborg 2Wielers is verhuisd

EIBERGEN – De Eibergse fietsenzaak is sinds 30 april verhuisd naar een ander pand dichtbij de oude locatie aan de Grotestraat. “Op de nieuwe locatie beschikken we over een grote compleet vernieuwde showroom. Door de extra ruimte kunnen we onze producten beter presenteren en onze klanten nog beter van dienst zijn. De elektrische fiets is ruim vertegenwoordigd in de nieuwe winkel en er staan meerdere testfietsen klaar voor een proefrit. Ook andere soorten fietsen zoals kinder-, stads- en transportfietsen hebben hun plek op de winkelvloer gekregen. In de open werkplaats beschikken wij over de juiste gereedschappen en moderne apparatuur om vrijwel alle fietsen van service en onderhoud te voorzien. Wij verwelkomen u graag in onze winkel aan de Grotestraat 80 in Eibergen.” aldus Kevin Scharrenborg.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven