Albert Heijn Neede helpt voedselbank Oost-Achterhoek

NEEDE – Albert Heijn Neede heeft afgelopen donderdag, 11 juni, voor de eerste keer 20 kratten met diverse artikelen gegeven aan de voedselbank Oost-Achterhoek. Vanaf nu zullen Albert en Jan Temmink van Albert Heijn Neede wekelijks 20 kratten beschikbaar stellen aan de voedselbank. “Geweldig! We hebben er een supermarkt bij, die aan onze Voedselbank gratis producten gaat leveren. Dat is de Albert Heijn uit Neede van de gebroeders Albert en Jan Temmink. Vanaf 11 juni leveren ze ons elke week gratis ongeveer 20 kratten met diverse artikelen. Daar zijn we superblij mee, zeker in deze coronatijd!” Zo laat de voedselbank weten in een bericht. De voedselbank helpt wekelijks ruim 370 gezinnen met een voedselpakket. 


Op de foto zien we de AH-weldoeners Albert en Jan, samen met voedselbank chauffeur Huub Winkelhorst. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven