Basketbal training in Eibergen voor de jeugd groot succes


EIBERGEN – Sinds deze maand hebben de Pickerreds de basketbal trainingen weer hervat. Deze worden gegeven op de Maat in Eibergen en zijn een groot succes! Na het indienen van een actieplan bij de gemeente konden de Pickerreds weer met een gerust hart het basketbalveld op. Zij trainen daarom nu buiten en vrijwilligers kijken erop toe dat kijkers 1,5 meter afstand bewaren en niet met grote groepen tegelijk komen. Vooral voor de kinderen was het heerlijk om weer te kunnen bewegen. Om meer beweging bij kinderen te stimuleren wil de vereniging daarom kinderen van 7 t/m 11 uitnodigen om gratis mee te trainen! De Pickerreds is een kleine, gezellige vereniging waar iedere week trainingen in verschillende groepen worden gegeven. Daarnaast gaan zij zelfs om het jaar met de hele vereniging op kamp.  Nog de gehele maand juni zijn kinderen van 7 t/m 11 jaar uitgenodigd om gratis mee te trainen. Deze trainingen worden iedere woensdag gegeven op de Maat van 17:30 tot 18:30.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven