Extra vergadering commissie Bestuur en Sociaal over Staring College

BERKELLAND – De raadscommissie Bestuur en Sociaal heeft een extra vergadering op 25 juni om 19.30 uur. Door de maatregelen vanwege het coronavirus vindt deze vergadering niet in de raadzaal, maar online plaats. U kunt de vergadering live volgen via internet. Op de agenda staat: Staring College.

Inspreken
In verband met het coronavirus vinden raads- en commissievergaderingen online plaats. Er bestaat online de mogelijkheid om in te spreken. Als u zich heeft aangemeld voor het inspreken ontvangt u van ons een e-mailbericht met een instructie hoe dit werkt. Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich melden bij de griffie. Dit kan tot uiterlijk 16.00 uur op de dag van de vergadering. Dit doet u door te bellen naar 0545-250 805 of te mailen naar [email protected].

Stukken op website
De volledige agenda en de bijbehorende stukken vindt u op http://www.gemeenteberkelland.nl > Raad & Commissies.

Commissievergaderingen live via internet
U kunt de digitale commissievergaderingen live volgen via https://channel.royalcast.com/berkelland. Ook kunt u de vergaderingen de volgende dag volledig terugkijken. Het is ook mogelijk om fragmenten terug te kijken, bijvoorbeeld per agendapunt of per spreker.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven