‘Knuffelen? nu even niet’, vinden de alpaca’s van Het Land van Kempers

GEESTEREN –  Natasja Kardos die in Geesteren (gld) de B&B en kleinschalige alpaca boerderij ‘Het Land van Kempers’ runt, is een actie gestart om mensen op een ludieke manier op de 1,5 meter regel te wijzen. ‘Omdat alpaca’s er zo knuffelig uitzien, kunnen zij deze boodschap als geen ander overbrengen’, zo bedacht zij. Op de shirts staat dan ook een alpacahoofd met de tekst:
‘Knuffelen? nu even niet’. Martine de Ruiter van Iets Fraais werkte belangeloos mee voor het ontwerp, want per verkocht shirt gaat 5 euro naar Het Rode Kruis.

Ook het Rode Kruis is erg blij met de actie. Mede dankzij deze donatie kunnen zij hun vrijwilligers blijven inzetten om tijdens deze crisis de nodige ondersteuning te bieden bij ziekenhuizen, overbelaste voedselbanken of door het doen van boodschappen bij mensen thuis. De shirts zijn in verschillende modellen, maten en kleuren verkrijgbaar in de webshop van Het Land van Kempers: http://www.hetlandvankempers.nl/webshop

Op de foto Natasja Kardos in het shirt bij de alpaca’s. U vindt Het Land van Kempers aan de Huiskesdijk

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven