Maartje Geverinck: ‘Mensen keuze geven is het allergrootste cadeau’


EIBERGEN – Jong in jaren, wijs van ziel. Dat is Maartje Geverinck (27) ten voeten uit. Het idee voor haar bedrijf BeLightFull is in 2015 hoog in de bergen in Nepal ontstaan. Maartje: “Ik was midden in de natuur, helemaal alleen en voelde een sterke verbondenheid. Daar heb ik bewust gekozen voor dat wat ik meer in mijn leven wil: open deuren, harten raken, bewustzijn en verbinding. Je hebt keuze hoe je naar het leven kijkt en waar je aan vasthoudt. Elke keuze creëert. Ik volg waar ik blij van word. Ik heb veel gereisd en daardoor weet ik: we zijn allemaal anders én we zijn allemaal hetzelfde. Alleen dat wat je verbergt, limiteert je. Je moet jezelf gaan zien en laten zien. Jouw anderszijn is jouw kracht. Het is uitnodigend, een dans met het leven.”

“Iedereen heeft iets bij te dragen aan de wereld. Iets wat niemand anders kan. Ook dat waarvan je denkt dat de wereld niet op zit te wachten. Wat als dat juist de verandering is die de wereld nodig heeft? Zet de lichten aan en zie wat er is. Anders zijn is niet de kudde volgen, maar doen wat je zelf wilt en luisteren naar wat je lichaam je vertelt. Tune in op wat je weet en waar je blij van wordt. Gaandeweg komen dan de antwoorden en ontstaan er mogelijkheden. Deuren gaan dan open die voorheen gesloten bleven,” weet Maartje uit ervaring.

Gooi alles open
Maartje vertelt: “Ik voel mij verbonden met iedereen en doe daar geen moeite voor. Ik heb geen probleem met mijzelf aanpassen en een plekje te vinden. Ik heb mijn ‘anders zijn’ nooit opzijgezet. Door mijn reizen heb ik er meer ruimte aan gegeven. Mensen vragen om een stukje echtheid, om openheid en authenticiteit. Gooi alles maar open en vraag je af: ‘Wat loopt er niet in mijn leven? Wat is dit? Kan ik dit veranderen? Ben ik in verbinding met mijzelf?’ Je moet de antwoorden niet buiten jezelf zoeken. Jezelf tegenkomen is interessant.”

Brutaal eerlijk
“Vroeger konden mensen mijn wijsheid niet horen, nu kan ik het delen. Nu kan ik daarin anders zijn en mijn eigen kracht uitzetten. Mensen zochten bepaalde antwoorden, maar ik zag andere dingen. Dat wat ik zag, dat vroegen de mensen niet. Ik wil mensen empoweren en dat doe ik vanuit een bepaald bewustzijn. Ik kan iedereen ontvangen. Alles mag er zijn. Ook ben ik brutaal eerlijk naar mijzelf. Als ik iets voel vraag ik mij af: “Wat wil dit mij zeggen? Wat kan ik hiermee? De vraag die je jezelf moet stellen is nooit de ‘hoe’, maar ‘welke keuzes heb ik hier?’ Je hebt de keuze om te veranderen.”

Sleutel
“De sleutel van echt succes is het beginnen met jezelf erkennen. Andere mensen worden dan nieuwsgierig naar jouw sleutel. Mensen keuze geven is het allergrootste cadeau,” besluit Maartje haar wijze verhaal.

Foto en tekst: Barbara Pavinatie van http://www.rabarbara.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven