Politie Berkelland: “Heropening horeca geneugelijk in onze gemeente”

BERKELLAND – Eindelijk was het dan zo ver! Na maanden van strenge maatregelen mochten gisteren de kroegen hun deuren weer openen en mochten we weer samen het terras op! Het was druk op de verschillende terrassen in Berkelland en op een paar incidentjes na was de sfeer in de meeste gevallen “geneugelijk”. “Ook wij zijn blij met de versoepeling van de maatregelen en trots hoe de horeca ondernemers er alles aan gedaan hebben om dit mogelijk te maken binnen de vereiste richtlijnen van het RIVM!” Laat de politie Berkelland weten, wel zegt men er bij “Let wel! Het is slechts een versoepeling van de maatregelen, we zijn er nog niet, de 1,5 meter regel blijft van kracht!” Toen het wat rustiger was op straat pikten de dienstdoende agenten ook even een terras momentje mee.

Foto: Politie Berkelland

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven