Sportclub Neede zoekt loodgieter

NEEDE – Bij Sportclub Neede zijn ze op zoek naar een loodgieter. “Onze accommodatie commissie is druk bezig met nieuwbouw, verbouw en renovatie van ons complete sportcomplex. Kleedkamers, secretariaat en toilet groepen worden aangepast en vernieuwd. Daarbij zien we nu dat er erg veel loodgieterswerkzaamheden blijven liggen om verschillende redenen. Voor nu betreffen het voornamelijk dunwandig CV en Loodgieterswerkzaamheden in kleedkamers en clubgebouw welke op korte termijn uitgevoerd moeten worden o.a. douchekoppen voorzien van nieuwe rubbers, lekkages verhelpen, urinoirs repareren en radiatoren aansluiten”. Laat de club weten.

“Wie wil ons de komende tijd uit de brand helpen zodat we voor het nieuwe voetbalseizoen alles weer op orde hebben op onze accommodatie. We horen graag van jullie. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de heer Gerrit Saaltink, eindverantwoordelijke accommodatie commissie via 06-5110 9950 of per mail [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven