Welke amateurclubs slaan toe op de transfermarkt? EGVV heeft wederom ludieke actie


BERKELLAND – De “transfermarkt” in het amateurvoetbal sluit  op 15 juni, dus zien we nog diverse clubs volop in beweging vandaag. Sportclub Haarlo sloeg al vroegtijdig haar slag door Danny Verhoeven en Gijs Radstake terug te halen naar Sportpark De Berkel. FC Eibergen haalde maar liefst 5 oud bekenden terug naar de Bijenkamp en v.v. DEO liet deze week weten dat Martijn Rexwinkel en Sven Lammers komend seizoen de tricolore van de club uit de Dijkhoek zullen dragen. Vandaag en morgen zijn dus de laatste dagen dat clubs nog spelers kunnen overschrijven, dus wordt er volop gelobbyd. Bij EGVV hebben ze in het verleden al vaker ludieke acties gehad om spelers over de streep de trekken. Een kleine 20 jaar geleden haalde de club uit Gelselaar nog de landelijke media toen met via Marktplaats spelers zocht. Dit keer verloot de club uit Gelselaar een shirt onder de eerste tien nieuwe leden. Mocht je dus graag dit groene shirt willen bemachtigen? Dan moet je je vandaag nog aanmelden als lid van EGVV.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven