Zomertennis bij TV Ruurlo

RUURLO – Ook dit jaar biedt Tennisvereniging Ruurlo weer de mogelijkheid om in de zomermaanden lid te worden. Na het versoepelen van de coronaregels konden de tennissers als een van de eerste sporters weer hun favoriete spelletje spelen.

De voorjaarscompetitie is helaas afgelast en de kantine is nog niet geopend, maar er kan weer volop getennist worden. Op het tennispark aan de Loolaan zijn duidelijke regels, maar deze zijn voor het beoefenen van de sport geen belemmering. Men speelt lekker buiten, er is voldoende ruimte voor de spelers.

Het Zomertennis was vorig jaar een groot succes, er was veel animo en de ruim dertig zomerleden waren enthousiast. “Daarom zijn we blij dat we ook dit jaar weer een zomeraanbieding hebben. Hopelijk zijn er dit jaar ook veel mensen die in de zomer lid willen worden van onze vereniging en worden alle zomerleden van vorig jaar ook weer lid. Voor iedereen die het leuk lijkt is er een aantrekkelijk aanbod. Direct na het publiceren van de zomeraanbieding 2020 hebben al meer dan tien personen zich aangemeld”, zo verklaart Michiel Schouten namens TV Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven