Boekenmarkt in Antoniuskerk Rekken


REKKEN – Vanaf 30 juli zal de Antoniuskerk aan de Lindevoort in Rekken op vier donderdagmiddagen van 13.30 tot 17.00 uur geopend zijn. Tevens zal er op die middagen een boekenverkoop zijn. Ook op het kerkplein zullen, bij goed weer, de boeken uitgestald staan. De markt is zo ingericht dat een ieder op een veilige manier de boeken kan inzien en een keus kan maken. Er staan ontsmettingsmiddelen gereed om de veiligheid van de marktbezoekers te waarborgen. Schrijver Jan Bornebroek zal op de eerste middag zijn boek De Spooktrein, een aangrijpend verhaal over Russische vluchtelingen in Nederland, presenteren. Op de boekenmarkt zijn tal van boekengenres te koop: Geschiedenis, streekboeken, kinder-, kunst- en kookboeken. Nederlandse- en buitenlandse literatuur, er is voor elk wat wils. Verder kan men zich natuurlijk laten informeren over de toekomst van de kerk.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven