In Beltrum gaan ze door met de oud papier drive-in


BELTRUM – De Beltrumse koren Rhumtas en het Beltrums Mannenkoor gaan voorlopig door met de drive-in voor het inzamelen van oud papier, in ieder geval in de maanden juli en augustus. In september wordt de situatie opnieuw bekeken op basis van de ontwikkelingen rond de corona uitbraak.

Op zaterdag 18 juli kan tussen 8.30 uur en 13.00 uur iedereen uit Beltrum en omgeving het oud papier zelf naar de containers brengen. Deze staan in een rij op de parkeerplaats bij de sportvelden aan de Avesterweg, zodat de auto’s er goed langs kunnen rijden.

De deuren van de containers zijn open. Verzocht wordt het papier zover mogelijk naar achteren te plaatsen, zodat er ook ruimte is voor anderen. Er zijn vrijwilligers van de koren aanwezig om alles in goede banen te leiden. Volg hun aanwijzingen op en houd anderhalve meter afstand. Buurtbewoners wordt gevraagd om deze ochtend de parkeerplaats bij de sportvelden vrij te houden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven