Maisdoolhof Geesteren gaat open

GEESTEREN – De familie Erinkveld uit Geesteren opent dit weekend hun Maisdoolhof. In mei hebben ze zitten twijfelen of ze dit jaar wel een doolhof zouden maken i.v.m. Corona. Toch hebben ze besloten dit wel te doen en hebben het maisdoolhof aangelegd. Elk jaar proberen zij er een mooi figuur erin te maken en dit jaar is het een (trotse) boer geworden. Ondanks dat de mais een moeilijke start kende i.v.m. nachtvorst en droogte heeft de mais de afgelopen tijd een groeispurt gehad en heeft nu voldoende lengte om er in rond te dwalen. Het doolhof heeft geen vaste route, maar de opdracht is om 5 vragen op te zoeken die in het maisdoolhof staan. Het maisdoolhof is elke dag geopend vanaf 10.00 uur en is te vinden aan de Nettelhorsterweg 21 in Geesteren (GLD)

Voor meer informatie, bel 06-22240128

Foto is gemaakt door Daan Bomhof

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven