Provinciale subsidieregeling COVID-19 voor cultuur, erfgoed, recreatie en toerisme

BERKELLAND – De provincie Gelderland heeft een COVID-19 subsidieregeling in het leven geroepen voor ondernemers en organisaties op het gebied van cultuur, erfgoed, recreatie en toerisme.
De in de provincie Gelderland gevestigde ondernemingen in de sectoren horeca, dagrecreatie, evenementenbranche en verblijfsrecreatie kunnen de subsidie aanvragen. In aanmerking komen onder andere musea, festivals, (kleine) theaters, hotels, restaurants, evenementen-organisaties, campings en kermissen.
 
De subsidie kan enerzijds worden aangevraagd voor het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën om een bestaand bedrijf of bestaande organisatie aan te passen. Anderzijds kan de subsidie worden aangevraagd voor het uitvoeren van maatregelen in het bedrijf of de organisatie in verband met de anderhalve-meter samenleving. De maximale subsidie per onderneming bedraagt €8.500.
Vanaf dinsdag 4 augustus kan de subsidie worden aangevraagd via het provinciale subsidieportal (www.gelderland.nl/subsidieportaal). Om in te kunnen loggen is een DigiD, eHerkenning of eIDAS inlogmiddel nodig.
 
Meer informatie is te vinden op: www.gelderland.nl/COVID-19-Subsidies#ondersteuningsmaatregelen. Gezien de grote belangstelling is het advies om zo spoedig mogelijk na openstelling van de regeling een aanvraag in te dienen. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven