Samen wandelen in Ruurlo

RUURLO – Wie graag wil wandelen in en rondom Ruurlo in een rustig tempo, met ondertussen een gezellig gesprek, kan zich aanmelden voor de wandelgroep van de Sportfederatie Berkelland op maandag- en/of dinsdagochtend. De start en het eindpunt is bij het voetbalveld van vv Ruurlo. De eerste (paar) keer wandelt de buurtsportcoach van Sport Federatie Berkelland mee. Samen worden afspraken gemaakt en wordt gekeken naar mogelijke wandelroutes. Wie het leuk lijkt om deze groep te begeleiden, kan zich ook melden. Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandelgroep. De start is beide dagen om 09:30 in de kantine van V.V. Ruurlo en na afloop is er daar ook nog tijd en ruimte om wat na te kletsen en een kopje koffie of thee te drinken voor 1,20 euro. Geïnteresseerden, als wandelaar en/of begeleider, kunnen zich melden bij Nienke Maas via: 0545-476727 (ook op dit nummer via Whatsapp bereikbaar) of [email protected].. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, wordt de eerste wandeling gepland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven