film: In memoriam Johan Geerdink

LOCHUIZEN – Johan is woensdag 29 juli overleden. Op woensdag 5 augustus is er een informeel afscheid in Johan’s eigen aardse paradijs tussen 14.00 en 18.00 uur. http://www.tuinenvangeerdink.nl/afscheid

Wie zijn De Tuinen van Geerdink?

Aandacht voor de tuin, voor groen. Samen, creatief, buitengewoon, eigenzinnig, uniek en betrokken, dat is waar De Tuinen van Geerdink al sinds zijn ontstaan meer dan 40 jaar geleden nog elke dag voor staat.

Een groen familiebedrijf met een hecht team vakbekwame medewerkers waar we trots op zijn. Groene vingers in denken en doen.

In 1974 vond Johan Geerdink het tijd worden voor een eigen kijk op het ontwerp en de inrichting van de groene buitenruimte. De mooie buitenruimte om ons heen, bij zowel particulier, instelling, overheid als in het bedrijfsleven.

De Tuinen van Geerdink (voorheen Geerdink Groen) heeft Needse wortels. Ooit begonnen als eenmanszaak vanuit het ouderlijk huis aan de Schurinkweg, vervolgens enige jaren gehuisd aan de Borculoseweg buiten het dorp, een tussenstop op Havezate ‘Huize de Kamp’ makend, uiteindelijk in de jaren 80 neergestreken in het prachtige buitengebied van Neede aan de Visschemorsdijk.

In de eerste jaren van het hoveniersbedrijf was ook een uitgebreide kwekerij en klein tuincentrum onderdeel van het bedrijf. Inmiddels heeft De Tuinen van Geerdink zijn focus gelegd op het uitvoerende vlak. Kortom de daadwerkelijk realisatie van buitenwensen in elke vorm en maat.

Uiteraard doet Johan al het werk al enige tijd niet meer alleen. Eind jaren 80 is Leo Geerdink toegetreden als partner van Johan en bracht daarmee het nodige technische en creatief aanvullende vernuft mee. Dit naast het uiteraard vakkundige team medewerkers en de diverse onderaannemers en externe specialisten waarmee wij onze projecten ten uitvoer brengen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven