Kleintje Kermis van Team Noachweg in Holterhoek

HOLTERHOEK – Afgelopen zondag, 16 augustus, heeft volleybalteam Noachweg Kleintje kermis gevierd. Team Noachweg traint al jaren bij de familie Lubbers als voorbereiding op het volleybaltoernooi van de Holterhoekse Kermis. Ondanks dat er dit jaar geen toernooi is, hebben ze toch de training hervat, rekening houdend met de coronaregels.

Na iedere training werd er afgesloten met een biertje, gezellig bij het kampvuur, ook dit op 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens zo’n gezellige afsluiting ontstond het idee om een eigen, kleinere variant van de Holterhoekse Kermis te organiseren.Tonny Nijhuis, Wilfried Holtkamp en Wilfried oude Lenferink namen de organisatie op zich en hebben van deze eerste Kleintje Kermis een heel succesvol en gezellig alternatief gemaakt.

Volleyballers, partners, oma’s en kinderen, in totaal 27 Holterhoekers die zin hadden in een feestje. En dat is het geworden! Onder de parasol, met uitzicht op het volleybalveld en het dahliaveld van de wagengroep Slemputterweg, stonden lange tafels waar genoeg ruimte en tijd was om gezellig bij te praten. Het vogelschieten mocht natuurlijk niet ontbreken. De vogel, gemaakt door Wilfried Holtkamp, viel na 127 schoten. De koningin is Simone geworden. Zonder dat ze het wist, want na haar schot bleef de vogel nog even wiebelend op de paal, maar na een zuchtje wind viel hij op de grond. Net voordat Mara oude Lenferink kon schieten.De koningin is gehuldigd door Willemien Lubbers en Tonnie Nijhuis, voorzien van gezellige muziek van de fanfare van de familie Lubbers. De rest van de middag waren er verschillende activiteiten, soms met hilarische afloop. Natuurlijk is er ook nog even gevolleybald gespeeld en voor wie het nodig had, was er een verfrissende duik in het zwembad.

Na een heerlijke BBQ en een verfrissende onweersbui is er ’s avonds, onder de kapschuur nog een bingo gespeeld. Voor wie echt bingo had, waren er gepersonaliseerde prijzen. De organisatie had veel aandacht besteed aan het uitkiezen van deze prijzen en de winnaars van de bingo namen ze lachend en blij in ontvangst. De rest van de avond werd er nog gezellig nagepraat over deze eerste Kleintje kermis van Team Noachweg, zeker niet de laatste.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven