Nu online inschrijven Landgoed Wandeltocht in Beltrum

BELTRUM – De stichting Vrienden van Het Noasman houdt op zaterdag 12 en zondag 13 september de in april uitgestelde Landgoed-wandeltocht door het veelzijdige boerenland van Beltrum. Wandelaars kunnen kiezen uit een route van 5, 10, 15 en 20 kilometer. Starten kan voor 20 en 15 kilometer tussen 08.30 en 11.00 uur en voor de 10 en 5 kilometer tussen 08.30 en 12.00 uur. Start-, rust- en eindpunt is Bezoekerscentrum Het Noasman aan de Meenweg 4 te Beltrum.

De routes voeren over Landgoed Het Noasman en het naastgelegen retentiegebied, maar ook door bossen, verharde en onverharde wegen, paden, velden en langs boerenerven. Verrassend is om te zien hoe de nieuwe natuur en oude natuur vlekkeloos in elkaar overgaan en elkaar aanvullen in het traditionele coulissen- en essenlandschappen van Beltrum. De organisatie wil de deelnemers vooral laten genieten van verrassende weggetjes en paadjes waar men normaal gesproken niet zou komen.

Om toestroom bij de inschrijving te reguleren kunnen deelnemers online inschrijven via de website van de KWBN/ wandelagenda of via de link op de site: http://www.noasman.nl. Lukt het niet om vooraf aan te melden, aanmelden op de dag zelf kan nog steeds maar dan kan de wachttijd wat langer zijn.

De locatie voldoet volledig aan de RIVM normen, dat wil zeggen: alles staat buiten opgesteld en vrijwilligers zullen mensen op het terrein de weg wijzen en ze attenderen op 1,5 meter afstand. Deelnemers met gezondheidsklachten moeten helaas worden geweigerd. De kosten bedragen drie euro voor leden van de KWBN en vier euro voor niet-leden; kinderen tot 12 jaar mogen gratis meelopen met de ouders.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven