Septemberfeestquiz Borculo uitgesteld

BORCULO – Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdag 18 augustus is besloten om de Septemberfeestquiz uit te stellen.

De landelijke regel van een maximum van 6 personen in huis of tuin, rijmt gewoonweg niet met de teams van minimaal 8 personen die zich hebben opgegeven. Uitwijken naar geschikte plekken zoals zaaltjes en dergelijke is voor 50 teams moeilijk te realiseren. Daarom wordt het uitgesteld naar een datum dat het wel veilig genoeg is. Wat betekent dat:

5 september zal er dus geen septemberfeestquiz georganiseerd worden. Vanwege de enthousiaste reacties wil de organisatie de mogelijkheden nog wel openhouden om het op een ander moment te laten plaats vinden.

De teams die zich hebben ingeschreven, zullen hun inschrijving behouden. Mocht er (zeker bij een andere datum) iets veranderen binnen je team, kun je dat nog altijd wijzigen door een mail te sturen.

Minimaal 2 weken van tevoren, horen de teamcaptains wat de nieuwe datum gaat worden. “We zullen tot maximaal eind oktober uitstellen, mocht het dan nog niet corona-proof zijn, zal de quiz naar het voorjaar getild worden. Het enthousiasme waarmee de quiz in ontvangst is genomen geeft de organisatie veel energie. We zullen er dan ook alles aan doen om er in de toekomst alsnog een feestje van te maken! Gezondheid staat nu immers voorop en laten we daar allemaal goed mee omgaan!” Laat de organisatie weten. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven