Vooraf aanmelden voor zomerse fietstocht in Beltrum

BELTRUM – I.v.m. verscherpte corona maatregelen voor de horeca is Het Noasman genoodzaakt voor de fietstocht van zondag 16 augustus de deelnemers te vragen zich vooraf aan te melden voor de tocht via mail of WhatsApp. De organisatie is verplicht de n.a.w. gegevens en het telefoonnummer van de deelnemers te registreren. Het voordeel is wel dat op de dag zelf deelnemers snel kunnen vertrekken na het voldoen van de kosten.

Lukt het niet om vooraf aan te melden, aanmelden op de dag zelf kan nog steeds maar dan kan de wachttijd wat langer zijn. Deze zomerse fietstocht is volledig uitgepijld en gaat via Groenlo, Lievelde en Zieuwent terug naar Het Noasman. De tocht is 35 km lang.  Verrassend aan deze fietstocht is om te zien hoe de nieuwe natuur en oude natuur vlekkeloos in elkaar overgaan en elkaar aanvullen in de traditionele coulissen- en essenlandschappen van de Achterhoek.  Deelnemers met gezondheidsklachten moeten helaas worden geweigerd.

Starten kan tussen 10.00 en 14.00 uur bij start- en eindpunt Bezoekerscentrum “Het Noasman” aan de Meenweg 4 te Beltrum. De kosten bedragen € 3,00 per deelnemer en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meefietsen met de ouders.

Kijk voor meer informatie: http://www.noasman.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven