ACtronics Achterhoek Rally live te volgen via Facebook

BERKELLAND – Zoals al eerder bekend gemaakt, gaat de ACtronics Achterhoek Rally 2020 door, met als voorwaarde dat deze zonder publiek verreden wordt. Omdat de organisatie het belangrijk vindt om  volgend jaar wederom medewerking krijgen van de veiligheidsregio en de gemeente, zorgt men dat de rally zeer goed van uit huis te volgen is!

Hele dag live beelden en updates
Bastiaan Dubbink, bekend van Delta FM Rally Radio tijdens de Hellendoorn Rally, zal de hele dag op pad zijn om reacties van rijders bij de finish op te vangen. Daarnaast zal hij ook een aantal keer live op Facebook gaan om de allereerste reacties op het servicepark op beeld te hebben, net voordat ze van start zullen gaan. Daarnaast zal hij ook aanwezig zijn bij de finish van de eerste krachtmeting van klassementsproef Grenszicht! Vervolgens zal er vanuit de ACtronics Achterhoek Rally studio, die zich langs KP3/6 STOOFF bevindt, de gehele middag een livestream draaien met Marco Schillemans als gastheer. Samen met verschillende gasten zal de sympathieke Brabander, en tevens rallynavigator, met de cameraploeg live verslag en analyses brengen van de actie van ongeveer één kilometer proef.

Leuk feitje: de livestream op KP6 STOOFF is tevens de ACtronics Power Stage, een primeur in Nederland. De equipe die op deze proef de snelste tijd noteert, wint de allereerste ACtronics Power Stage trofee.

Naast de livestreams wordt er op Facebook diverse foto-updates, berichten en andere content geplaatst. Tenslotte zal er na afloop van de rally een uitgebreide samenvatting van de rally geplaatst worden en komen er korte video’s van alle deelnemers online op YouTube!

Op deze manier hoopt de organisatie voor  het publiek een zo goed mogelijke oplossing te bieden, om de rally optimaal vanuit huis te kunnen volgen. “Bij deze willen we iedereen dan ook alvast heel erg bedanken voor de medewerking! Blijf gezond, thuis en geniet van de rallybeelden!” Zegt Marijn Visser van de organisatie. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven