Boekhandel Gellekink vanaf vandaag ook PostNL Postkantoor

EIBERGEN – Boekhandel Gellekink is al meer dan 125 jaar een begrip in het centrum van Eibergen. Op de hoek van de J.W. Hagemanstraat en De Brink kan men bij Gellekink terecht voor een ruime sortering boeken en andere artikelen. “Wij zijn er trots op dat we als boekhandel een ruime keus kunnen aanbieden”. De Nederlandse Top 100 boeken literair, romans, spanning, fictie en non-fictie liggen hier altijd voorradig en worden indien gewenst mooi verpakt. Ook zijn ze heel sterk in het aanbod van kinderboeken, deze zijn door de winkel voorzien van een leeftijd sticker, zodat het uitzoeken makkelijk is. Leerkrachten benadrukken het nut van lezen, kinderen die lezen hebben een voorsprong in algemene ontwikkeling en woordenschat.

Boek- en kantoorvakhandel Gellekink verkoopt naast boeken, tijdschriften, wenskaarten kantoorartikelen, inkt cartridges, cadeauartikelen, schoolartikelen, feestartikelen ook tassen en portemonnees. Het tassenaanbod is sterk gegroeid en mensen uit de wijde omgeving komen rondsnuffelen. Je kan ook online bestellingen plaatsen, zowel voor de boeken als voor de tassen. Doordat boek- en kantoorvakhandel Gellekink zich in het centrum van Eibergen bevindt, kun je de winkel makkelijk even met de fiets, auto of met de bus bezoeken.

Gellekink is blij te kunnen melden dat men vanaf nu ook een PostNL Postkantoor is. Hierdoor kunnen Eibergenaren, behalve voor het huidige assortiment, ook bij Gellekink terecht voor al hun postzaken. Zo verhuizen de postbussen naar de J.W. Hagemanstraat 16, kan men er postzegels aanschaffen, partijpost versturen en een kenteken overschrijven. Uiteraard zullen ook alle andere services die PostNL aanbied vanaf nu bij Gellekink geregeld kunnen worden. Te denken valt aangetekende post en pakketten versturen, OV-chipkaart aanschaffen en rouwpost verzenden enz. enz.

De openingstijden van boek- en kantoorvakhandel Gellekink zijn op maandag van 13.30 tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op zondag is men gesloten. Voor meer informatie kun je kijken op http://www.boekhandelgellekink.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven