‘Interactie app maken’ bij BIEBlab in Ruurlo en Eibergen

RUURLO – Op woensdag 7 oktober (van 15.30 tot 17.30 uur) staat het BIEBlab in Ruurlo in het teken van het maken van een interactieve app. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert het BIEBlab in de vestigingen Ruurlo en Eibergen, speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. Aanmelden kan op de site http://www.oostachterhoek.nl/BIEBlab. Deelnamekosten zijn 2,50 euro. Wees er snel bij, want er is plek voor tien deelnemers per bijeenkomst.

Heeft jouw verhaal een happy end of loopt het slecht af? Of allebei? Je verzint een verhaal met verschillende verhaallijnen en eindes. Je werkt de stappen uit op papier en maakt er een interactieve app van. Je gaat dus zowel aan de slag met de vormgeving en de inhoud als met de technische kant van een app maken. Op het eind heb je je eigen app gemaakt die je kunt delen met anderen.

Twee keer per maand worden er in de twee vestigingen activiteiten in het kader van BIEBlab Kunstwijs georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand. De ene keer verzorgt ‘Muziek en Kunstwijs’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag. Natuurlijk houdt men zich bij deze activiteit aan de voorschriften voor wat betreft het voorkomen van de verspreiding van corona.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven