Praktijk Denktank, dé praktijk voor orthopedagogiek, opent twee nieuwe vestigingen

BORCULO – Praktijk Denktank is niet langer enkel actief in de omgeving van Borculo. Met haar uitbreiding staat het team per 1 september klaar voor iedereen in de Achterhoek! Wel te verstaan op de hoofdlocatie Borculo en zojuist geopende vestigingen Wehl en Winterswijk.

Warm welkom
Praktijk Denktank biedt kinderen en jongeren in verschillende levensfasen vanaf nu ook een helpende hand in de omgeving van Wehl en Winterswijk dankzij de opening van haar nieuwe vestigingen. Rekening houdend met de coronamaatregelen bent u van harte welkom. Bij voorkeur op afspraak.

Uniek en eigen karakter
Praktijk Denktank is een praktijk met een breed aanbod waarbij er gekeken wordt naar het unieke individu. Zo kunt u terecht voor behandeling, begeleiding, ouderbegeleiding, groepsbehandelingen en diagnostiek. Het brede aanbod loopt daarbij bijvoorbeeld van huiswerk coaching tot aan trauma en depressie. Een deskundig multidisciplinair team bestaande uit geregistreerde professionals staan voor u klaar.

Achterhoekse no-nonsense aanpak zonder wachtlijsten
Een no-nonsense aanpak, daar staat Praktijk Denktank voor. Iets dat ervoor zorgt dat kinderen en jongeren in verschillende levensfases aankloppen. Wij werken daarbij vanuit een cliëntgerichte benadering. Heeft uw kind ook leer- of gedragsproblemen? Bij onze praktijk wordt uw kind gezien als deskundige van zijn of haar leven. Praktijk Denktank gaat ervan uit dat uw kind zelf de oplossing van het probleem in zich heeft, maar zich hier niet bewust van is. Samen wordt er gezocht naar oplossingen. We gaan uit van de unieke situatie waarin het kind zich bevindt er wordt daarom niet gewerkt met een standaard behandelplan. Deze persoonlijke aanpak versterkt het laagdrempelige gevoel dat de praktijk zo hoog in het vaandel heeft.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Elk kind is uniek en verdient advies en ondersteuning op maat. Om kennis met ons te maken hoeft u niet te wachten op een doorverwijzing. Graag gaan we met u vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. We brengen dan in kaart wat we voor u kunnen betekenen en u kunt kijken of Praktijk Denktank past bij uw wensen. Mogen we u binnenkort begroeten? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan u aanvragen via 0545 – 224 291 of op http://prakijkdenktank.nl.

Praktijk Denktank is dé praktijk voor orthopedagogiek waar al ruim 400 cliënten uit de Achterhoek zijn geholpen. De praktijk richt zich primair op diensten om cliënten, jong en oud, te ondersteunen bij hun hulpvraag. Praktijk Denktank is actief in de volgende gemeenten: Oost Gelre, Bronckhorst, Berkelland, Montferland, Aalten, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Doetinchem, Apeldoorn, Brummen, Epe, Hattem,

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven