Doneer statiegeld aan basisschool De Driesprong in Ruurlo

RUURLO – Sinds afgelopen week is het mogelijk om bij supermarkt Coop Ruurlo de opbrengst van lege flessen te doneren aan basisschool De Driesprong. Deze actie loopt tot en met eind december 2020. Bij het inleveren van leggen flessen drukt men hiervoor op de knop ‘donatie’. Coop Ruurlo verdubbelt aan het einde van de flessenactie de opbrengst.

Buitenschool De Driesprong is al enige tijd bezig met het vergroenen van het schoolplein. Inmiddels zijn er een wilgentenenhut, een waterspeelplaats, een insectenhotel en wat groentekweekbakken gerealiseerd. Aan de voorzijde van de school is er onlangs een boomhut geplaatst. Op dit moment worden er nog diverse (fruit)bomen, struiken en heesters geplant. Als laatste zal er nog een natuurlijk zandwering worden aangebracht. Iedereen snapt wel dat dit alles een hoop kosten met zich meebrengt. De kleine school is daarom blij met elke bedrage. “Steun De Driesprong en doneer uw lege flessen. Mogen wij op uw steun rekenen? Namens alle kinderen, ouders en leerkrachten alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!”, aldus leerkracht Petra Brinkerink namens De Driesprong

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven