Subsidie kleinschalige activiteiten verlengd

BERKELLAND – Degenen die in 2021 een evenement of kleinschalige activiteit willen organiseren en hiervoor subsidie wensen, krijgen nog tot 1 november 2020 de gelegenheid om hiervoor een aanvraag in te dienen via de E-dienst van de gemeente.

Het woord subsidie op blauwe achtergrond
Subsidie evenementen en kleinschalige activiteiten indienen voor 1 november De beoordeling van de aanvraag vindt vóór eind 2020 plaats aan de hand van de ‘subsidieregeling evenementen en kleinschalige activiteiten 2018’ en de daarbij behorende voorwaarden. Aanvragen die na 1 november 2020 worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.

Andere subsidieaanvragen indienen voor 31 maart
Subsidieaanvragen amateurkunst dorpsböke, jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sport en vormings- en ontwikkelingswerk indienen in de periode van 1 januari tot en met 31 maart van het subsidiejaar. Voor overige subsidieaanvragen zoals voor muziek, dorpsböke, jeugd- en jongerenwerk, ouderenwerk, sport en vormings- en ontwikkelingswerk is de periode van aanvragen gewijzigd, namelijk van 1 januari tot en met 31 maart van het subsidiejaar zelf. Daarna kan de aanvraag snel worden beoordeeld aan de hand van de subsidieregeling ‘kunst, cultuur, sport en welzijn 2018’ worden afgehandeld. Aanvragers hoeven daardoor niet meer lang te wachten op de beschikking en uitbetaling.

Aanvragen die na 31 maart 2021 worden ontvangen, worden niet meer in behandeling genomen.

Alle subsidieaanvragen kunt u indienen via de E- dienst
U vindt de E-dienst op http://www.gemeenteberkelland.nlonder het kopje ‘Meer’ bij de subsidies. Klik door naar de categorie waar u onder valt en vul het formulier in. Vergeet u niet de gevraagde bijlagen mee te sturen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven