Wandelen met Dorpshuis Ruurlo

RUURLO – Op vrijdag 16 oktober is er weer een Koffie-Kuier-Kletswandeling vanuit ’t Dorpshuis Ruurlo . Uiteraard houdt men bij de wandeling rekening met de coronamaatregelen. Dit betekent onder meer dat de koffie en het napraten nog even vervalt. Ook wandelt men op gepaste afstand van elkaar. Verzamelen tussen 10.20 en 10.30 uur (let op: iets gewijzigde aanvangstijdtijd!) buiten bij de bibliotheek (Dorpsstraat 74 in Ruurlo). 

De vorige keer waren er liefst 26 deelnemers. Het maakt de organisatoren nog enthousiaster om elke keer weer een nieuwe route in elkaar te zetten en om hiermee door te gaan, ook in coronatijd. Wel overweegt men nu om – als dat nodig is – de deelnemers in twee groepen te verdelen, zodat niet alleen de coronaregels beter gehandhaafd kunnen worden maar ook de veiligheid bij oversteken en dergelijke beter gegarandeerd kan worden.

De start van de wandeling is om 10.30 uur. De wandeling van ongeveer 5 ½ km duurt iets meer dan een uur. Er wordt gewandeld in een rustig tempo. Deelname is gratis. Aan- of afmelden is niet nodig. Bij echt slecht weer gaat de wandeling niet door. Wie zin heeft om mee te gaan op de vrijdagmorgen, één keer in de veertien dagen, is van harte welkom. Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen.

Voor informatie tel. 06-13917062 en http://www. dorpshuisruurlo.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven