Knallende decemberactie Needse winkeliers, meer dan 100 fantastische prijzen

NEEDE – Hoewel we Corona nog niet achter ons hebben gelaten, is maandag 16 november jl. toch de Decemberactie weer van start gegaan. De belangrijkste reden hiervoor is dat de consumenten de winkels nog steeds weten te vinden. De Decemberactie wordt ook gezien als een dank-je-wel voor hun support aan de lokale ondernemers. Daarom is voor de hoofdprijs dit jaar een andere invulling gekozen. Consumenten kunnen per e-mail aan geven wie zij iets extra’s gunnen met Kerst en waarom. Uit de inzendingen worden op maandag 21 december a.s. 3 winnaars getrokken die elk ter waarde van € 150,00 een pakketje met Needse Cadeaubonnen en een leuke attentie winnen.

Natuurlijk hebben de winkeliers dit jaar ook weer fantastische aanbiedingen. Bij iedere aankoop ontvangt de klant bij één van de deelnemende OVN-leden minimaal één Decemberbon en maakt hiermee kans op één van de meer dan 100 schitterende prijzen uit de goed gevulde prijzenpot. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere bonnen en maakt men dus meer kans. De bonnen blijven gedurende de hele actieperiode geldig en doen in alle trekkingen mee. Dus hoe eerder men koopt, hoe meer kans men maakt op een van de vele prijzen.

De decemberactie eindigt op woensdag 30 december 2020. De trekkingen zullen plaatsvinden op 4, 21 en 30 december 2020.

Voor meer informatie en deelnemende winkels betreffende de Decemberactie kunt u kijken op http://www.needseondernemers.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven