Needse Sinterklaas intocht via facebook


NEEDE – Door de aangescherpte Coronamaatregelen lukt het dit jaar helaas niet om een echte Sinterklaasintocht in het Needse centrum te organiseren. Om de Needse kinderen toch te laten weten dat Sinterklaas is aangekomen zal zaterdagmiddag om 15.00 uur Sinterklaas de kinderen toespreken op een speciaal hiervoor aangemaakte Facebookpagina “SinterklaasNeede”. Deze uitzending wordt komende maandagmorgen (16 november) ook verspreid naar de 8 Needse basisscholen en Villa Bonbini, zodat Sint er zeker van is dat alle Needse kinderen zijn geïnformeerd.

In deze uitzending kondigt Sint ook de kleurwedstrijd aan, die de OndernemersVereniging rondom Sinterklaas organiseert. De kleurplaten worden op 16 november a.s. via de basisscholen en Villa Bonbini verspreid en kunnen tot uiterlijk 30 november a.s. worden ingeleverd in de Sinterklaas-brievenbussen die geplaatst worden bij Tabakorie Rona, Boeffies & Zo en Juwelier en Goudsmid Clary. Bij deze winkels zijn ook kleurplaten af te halen voor jongere broertjes en zusjes. De prijswinnaars worden op woensdag 2 december a.s. door Sinterklaas geïnformeerd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven