2 en 4 Wielercentrum gaat verder onder de naam Hesselink BikeStore


NEEDE – “In april 2017 begonnen we aan ons avontuur in de fietsen aan de Oudestraat 71. Al gauw kwamen we er achter dat er veel vraag was naar een extra fietsenwinkel in Neede. Zo begonnen we met de verkoop en reparatie van fietsen. En zagen we iedereen jaar een flinke groei in onze omzet. Toen we in 2019 onze inzet mochten bekronen met het Giant dealerschap kwam alles in een stroomversnelling en daarmee ook ruimte tekort. Zo begonnen we aan de zoektocht voor een andere grotere winkel. Het was niet eenvoudig maar opeens kwam de Oudestraat 70 op korte termijn vrij en zijn we dan ook gelijk in gesprek gegaan om deze ruimte voor de aankomende jaren vast te leggen”.

Het worden drukke weken voor Sven Hesselink. De ondernemer uit Neede gaat verhuizen en er komt een naamsverandering aan voor zijn bedrijf. Vooral de verhuizing zal nog de nodige voeten in aarde hebben, een wereldreis zal het niet gaan worden, Sven verhuist zijn bedrijf grofweg naar de andere kant van de weg. Inmiddels is men al druk bezig met de voorbereidingen. “Omdat we gaan verhuizen en alles opnieuw moeten inrichten hebben we wat acties bedacht”. Zegt Sven. “Vanaf 1 december geven wij 25% korting op alle voorraad artikelen tijdens een reparatie of in combinatie met een onderhoudsbeurt. Op alle voorraad modellen van 2020 geven wij minimaal 10% korting, ook op E-BIKES. Op alle gebruikte fietsen krijg je minimaal 25% korting ook op E-BIKES. Op deze fietsen kun je helaas niet inruilen”.

Medio maart 2021 start Sven aan de Oudestraat 70 in Neede onder een de nieuwe naam, 2 en 4 Wielercentrum Neede wordt dan Hesselink BikeStore. “Deze naam past meer bij onze huidige activiteiten”.

Wat kunnen we van Hesselink BikeStore verwachten in het nieuwe jasje? “We krijgen meer winkelvloer oppervlakte waardoor we een uitgebreider assortiment kunnen aanbieden, tevens krijgen we een luxere uitstraling, want gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom komt onze werkplaats meer voorin in de winkel waardoor we een kijkje geven in onze keuken(werkplaats)”.

Sven adviseert de Facebook pagina en website goed in de gaten te houden, want zowel tijdens de verhuizing als de opening volgen er leuke acties.

“We hopen nog veel klanten te ontvangen in onze huidige winkel, zodat we flink geholpen worden met onze grote opruiming. Bij deze wenst Sven iedereen alvast een hele fijne kerst en een voorspoedige jaarwisseling”.

Let op: In verband met vakantie is 2 en 4 Wielercentrum 9, 10 en 11 december gesloten. Vanaf zaterdag 12 december zijn de deuren weer geopend. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven