Sport Federatie Berkelland (SFB) gaat in 2021 door met 55+ online Beweeg Halfuurtje!

BERKELLAND – Op dinsdag 24 november is het eerste 55+ online Beweeg Halfuurtje van de Sport Federatie Berkelland (SFB) van start gegaan. Nu de koudere maanden zich aandienen en we in de tweede coronagolf terecht zijn gekomen heeft de SFB iets nieuws geprobeerd; online beweeglessen voor 55 plussers. Tegelijkertijd worden er oefeningen op de stoel als staand aangeboden zodat iedereen mee kan doen. Een manier om toch contact met de doelgroep te houden en te blijven stimuleren genoeg te bewegen.

Het is een succes gebleken, gemiddeld genomen hebben 25 deelnemers mee gedaan tijdens de live versies op afgelopen dinsdagochtenden. Daarnaast is de training achteraf opgestuurd naar in totaal 50 deelnemers en zorginstellingen, zodat ze op ander moment de lessen kunnen volgen. Bij de evaluatie geven de deelnemers het Beweeg Halfuurtje gemiddeld een 8,2, dus dat is erg positief!
In het nieuwe jaar zal het online Beweeg Halfuurtje worden voortgezet, we starten weer op dinsdag 5 januari om 10.00uur.

Wilt u in januari meedoen met de lessen en het jaar met goede voornemens beginnen? Dat kan! Onderaan dit bericht staan de contactgegevens. Na aanmelding krijgt u via de mail uitleg hoe deel te nemen aan deze lessen. Heeft u geen laptop of tablet? Vraag dan familie, vrienden of buren om hulp.

Vertelt u anderen ook over dit initiatief? Doe samen lekker mee, want zeker in deze periode is bewegen en fit blijven heel erg belangrijk! Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met Nienke Maas van de SFB: [email protected] of 06-22056582 Voor meer informatie kijk op http://www.sportfederatieberkelland.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven