1e selectie Sp. Neede blijft actief

NEEDE – Het spelen van een echte wedstrijd, of het al mogen trainen als groep tegelijk, het lijkt allemaal nog heel ver weg, maar toch blijft de 1e selectie in beweging! In de periode half oktober t/m eind november werd er meerwekelijks in vier- en tweetallen getraind. Na een pauze in de maand december hebben is de draad begin januari weer opgepakt. Voor lichaam en geest is het immers gezond om te werken aan de fitheid en zodoende werkt de 1e selectie op dit moment wekelijks een programma af onder leiding van de hoofdtrainers.

Zo ook vandaag (zondag 24 januari). Op deze heerlijke zonnige ochtend werd door de selectie een fanatiek programma afgewerkt die in de trainingsblokken bij de trainers worden gecombineerd met voetbal technische vaardigheden, passing kort en lang, aannames en afronden. Voorafgaand aan en na afloop van de trainingsblokken bij de trainers werkten de tweetallen een zelfstandig programma af met veelal fysieke arbeid en uiteraard ruimte voor een spelletje.

Uiteraard worden alle maatregelen op de juiste manier nageleefd: er wordt getraind in tweetallen, middels een instroom/uitstroom schema (dus weinig mensen op de club), uiteraard wordt de 1,5 meter gewaarborgd en is iedereen zich bewust thuis te blijven bij klachten.

De maatschappelijke (voetbal)situatie is zoals het is, maar ondanks dat wordt er gepoogd wekelijks in actie te komen binnen de maatregelen om lichaam en geest fit te houden!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven